Tots els pobles

Notícies

Inici> Notícies

El 3r Fòrum de reconstrucció de la paret toràcica i el trauma toràcic de Tianjin i el programa nacional de relleus: tècniques quirúrgiques mínimament invasives per a fractures de costelles es va concloure amb èxit!

Temps: 2022-11-18 Accessos : 82

El 3r Fòrum de reconstrucció de la paret toràcica i el trauma toràcic de Tianjin i el programa nacional de relleus: classe d'aprenentatge de la tècnica de cirurgia mínimament invasiva per a la fractura de costella, patrocinat pel Grup d'Investigació Clínica Col·laborativa de la Xina per al Trauma Toràcic (CCIRS), coorganitzat pel Grup de Trauma Toràcic del L'Associació Mèdica Xinesa, organitzada per l'Hospital de Tianjin Tianjin i assistida per Changzhou Jishuo Medical Devices Co. Més de 20 experts d'altres províncies i ciutats i més de 40 experts en cirurgia toràcica a Tianjin van assistir a aquesta reunió.

El professor Wang Dongbin de l'Hospital de Tianjin va presidir aquesta reunió.

El professor Yang Yi, president del grup col·laboratiu d'investigació clínica de trauma toràcic xinès i membre del sisè hospital del poble de Xangai, va pronunciar un discurs.

Discurs del Prof. Yang Yi: Felicitats per l'èxit d'obertura del 3r Fòrum de reconstrucció de la paret toràcica i trauma toràcic de Tianjin! El trauma toràcic està rebent cada cop més atenció, però al mateix temps, també s'enfronta a molts reptes, per exemple, molts metges encara no poden acceptar realment la cirurgia mínimament invasiva per al trauma toràcic. Els cirurgians toràcics hem de partir de nosaltres mateixos per estandarditzar el procediment operatiu i millorar el reconeixement públic de la cirurgia toràcica mínimament invasiva. Amb la millora del concepte de vida de les persones, crec que la cirurgia mínimament invasiva en cirurgia toràcica tindrà una perspectiva d'aplicació més àmplia. Esperem que tothom col·labori per promocionar-ne més!

Discurs del Prof. Zhang Xun, President Honorari del Congrés, Tianjin Chest Hospital.

Discurs del Prof. Zhang Xun: Felicitar cordialment el 3r Fòrum de reconstrucció de la paret toràcica i trauma de Tianjin! En el passat, no hi havia una disciplina destacada en el trauma i la reconstrucció de la paret toràcica a Tianjin. Des que el professor Wang Dongbin va arribar a l'Hospital de Tianjin, ha fet un ús total dels recursos de la cirurgia toràcica i la cirurgia de trauma a l'Hospital de Tianjin, i ha construït bé aquesta plataforma que afavoreix l'intercanvi mutu de treballadors que es dediquen a trauma toràcic i reconstrucció de la paret toràcica a tot el país. . Amb l'augment del flux de trànsit i l'augment dels edificis de gran alçada, la possibilitat de patir un trauma a la paret toràcica també augmenta molt i la necessitat de tractament mèdic proper és relativament alta. Com millorar l'estandardització, l'estandardització i l'homogeneïtzació del traumatisme de la paret toràcica en diversos hospitals, especialment els hospitals primaris, mereix atenció. Desitgem que la conferència tingui un gran èxit!

Discurs del Prof. Wang Guangshun, President Honorari de la Conferència de l'Hospital Popular del Districte de Tianjin Baodi.

Discurs del Prof. Wang Guangshun: És un gran plaer participar al 3r Fòrum de reconstrucció de la paret toràcica i del trauma toràcic de Tianjin! El trauma toràcic és una part important de la cirurgia toràcica, i el pronòstic del trauma és de gran preocupació tant per als pacients com per als metges i la societat! El trauma toràcic també és un deure important dels cirurgians, i com fer un bon treball per salvar i tractar el trauma toràcic mereix atenció. La situació del traumatisme toràcic varia d'un pacient a un altre, per la qual cosa hi ha grans diferències de tractament, i hem de fer més esforços en el rescat i tractament del traumatisme toràcic en el futur. El professor Wang Dongbin és el líder del trauma toràcic i la reconstrucció de la paret toràcica a Tianjin, i crec que el nivell tècnic de trauma toràcic i reconstrucció de la paret toràcica a Tianjin serà més avançat sota el lideratge del professor Wang Dongbin i, finalment, desitjo el 3r. El Fòrum de Tianjin sobre el traumatisme toràcic i la reconstrucció de la paret toràcica és un gran èxit!

Temps Acadèmic

01

Consens sobre concepte i directriu

Moderador: Prof. Zhang Xun, Prof. Wang Guangshun

El professor Yang Yi del Sisè Hospital del Poble de Xangai va compartir "Establement i aplicació de la base de dades de trauma toràcic": el professor Yang va presentar la situació actual de la base de dades de trauma toràcic als Estats Units, Gran Bretanya i Japó, així com algunes bases de dades regionals de trauma a la Xina, assenyalant que actualment no hi ha una base de dades completa en medicina del trauma a la Xina. També es van introduir les funcions de la base de dades, com ara el paper a la recerca clínica, a la recerca científica i a l'assignació de recursos mèdics. El Sisè Hospital Popular de Xangai ha creat una base de dades de trauma toràcic basada en dades de fractures de costelles amb moltes funcions personalitzades juntament amb empreses de programari, i més de deu hospitals de la Xina han participat en la construcció d'aquesta base de dades. Esperem que més hospitals s'uneixin per convertir-lo en una base de dades nacional i contribuir al desenvolupament del trauma a la Xina.

El professor Yang Jinliang del Tercer Hospital de la Universitat Mèdica de Hebei va compartir "Interpretació del consens internacional i les directrius sobre el tractament de la fractura de costella": el professor Yang va interpretar i resumir el consens internacional i les directrius sobre el tractament de la fractura de costella emeses a casa i a l'estranger, i va posar èmfasi en el punts clau, com ara: el moment ideal de la cirurgia és com més aviat millor; reconèixer el lloc de la cirurgia; per prendre una decisió oportuna sobre el lloc de la fuita d'aire als pulmons. El lloc de la fuita pulmonar s'ha de fer a temps i altres òrgans s'han de tractar a temps; l'ús de processos estàndard de fixació de costelles, com ara el procés d'anestèsia, la forma d'incisió, el mètode d'exploració de la cavitat toràcica, el dany del teixit circumdant i els avantatges d'utilitzar la lumpectomia. La lumpectomia per a l'exploració i la reparació de fractures costelles també es recomana en el consens.

El professor Su Zhiyong de l'Hospital Afiliat del Chifeng College va compartir "l'estat actual de la cirurgia mínimament invasiva per a fractures de costella": el professor Su va revisar el tractament de les fractures de costella abans de l'arribada de la tumorectomia i va presentar amb detall les tècniques de cirurgia mínimament invasiva per a les costelles. fractura des de diversos aspectes amb l'experiència laboral del seu equip, i va resumir sis idees sobre els principis del tractament. Ha destacat que la tumorectomia és el mitjà i el més important és tota la gestió; el benefici de la cirurgia hauria de superar el trauma de la cirurgia. Va predir que el material absorbible és la direcció principal en el futur, i després amb la tècnica d'agrupament trenat serà una bona opció.

El professor Zhang Qiang de l'Hospital Jishuitan de Pequín va compartir "Aplicació del concepte ERAS a la cirurgia de fractura de costella": el professor Zhang va introduir diversos mètodes i tècniques quirúrgiques per accelerar la recuperació dels pacients en termes de materials i tècniques quirúrgiques, amb l'objectiu de reduir el trauma quirúrgic i seqüeles de pacients al voltant del concepte de cirurgia de recuperació accelerada (ERAS). Va introduir diversos mètodes i procediments per accelerar la recuperació dels pacients pel que fa a materials i tècniques quirúrgiques. Va proposar que s'haurien de desenvolupar mesures de salvament específiques segons les diferències de mida corporal i el trauma específic de diferents pacients, com ara l'ús de la tecnologia d'impressió 3D per abordar el tractament dels pacients obesos. Actualment, molts materials encara no són adequats per ser aparellats amb la toracoscòpia. Va destacar la importància de la preparació quirúrgica, que pot escurçar el temps d'operació i també accelerar la recuperació dels pacients, i amb el desenvolupament de materials, la cirurgia toràcica mínimament invasiva és la tendència de futur.

Prof. Xia Fei de l'Hospital Afiliat de la Universitat Mèdica de Guizhou, Prof. Hu Ping de l'Hospital Central Afiliat de la Universitat de Chongqing, Prof. Shi Jin de l'Hospital Afiliat de la Universitat de Medicina Tradicional Xinesa de Shandong, Prof. Jiang Wei de la Central Afiliada L'Hospital de Shenyang Medical College, el Prof. Jiang Haifeng de l'Hospital Afiliat Chuzhou de la Universitat Mèdica d'Anhui, el Prof. Zou Zhiqiang de l'Hospital 960 de l'Exèrcit Popular d'Alliberament i el Prof. Li Xiaoliang de l'Hospital de la Creu Roja de Qinghai van discutir a fons la compartició de diversos experts respectivament.

02

Investigació Clínica Bàsica

Moderador: Prof. Lu Xi Ke Prof. Zhang Weidong

El Prof. Huang Lijun de l'Hospital Tangdu de la Quarta Universitat de Medicina Militar va compartir "La cirurgia toràcica de la investigació de la transformació creuada mèdic-industrial": el Prof. Huang va compartir el treball realitzat per l'Hospital Tangdu de la Quarta Universitat de Medicina Militar en cirurgia toràcica transversal mèdic-industrial. transformació. El 3 va presentar per primera vegada el procés d'aplicació de la impressió 2015D als nens amb cofre d'embut, així com altres intents posteriors, i va desxifrar el procés de pensament i millora que hi ha darrere. Pel que fa a la selecció de materials, la polièter cetona (peek) té una millor biocompatibilitat i propietats mecàniques ajustables, i la impressió 3D amb peek ja que el material s'ha aplicat a 35 hospitals de la Xina. Totes aquestes aplicacions no es poden aconseguir sense l'ajuda d'experts en enginyeria.

El professor Wang Liming de l'Hospital de Tianjin va compartir "El progrés de la investigació sobre el paper de l'EIT en l'avaluació de la funció de ventilació en fractures de costelles múltiples": la tomografia d'impedància elèctrica (EIT) és una eina de seguiment important per als pacients amb fractures de costelles múltiples a les unitats de cures intensives. mitjançant el seguiment de les característiques de ventilació, pot trobar el punt d'estrès, quantificar l'oscil·lació del gas i reflectir el grau de lesió. L'EIT té una alta resolució espacial i temporal i és senzill de realitzar, cosa que pot proporcionar un valor de referència positiu perquè els metges ajusten el pla de tractament de manera oportuna.

La professora Meng Xianghong de l'Hospital de Tianjin va compartir "L'aplicació de la tecnologia d'IA en el diagnòstic de fractures de costelles": les fractures toràciques tenen diferents tipus de mecanografia, algunes de les quals es passen per alt fàcilment. La combinació dels resultats d'IA i la revisió manual ha millorat molt la precisió de la posada en escena i l'ús unificat d'informes estructurats fa que els resultats siguin més intuïtius. La IA té un alt valor auxiliar per a l'avaluació qualitativa i quantitativa de lesions contundents al pit, i la combinació de dades d'imatge del pacient és de gran importància per projectar el pronòstic del pacient.

Prof. Li Zhenyu de l'Hospital del Poble de Guizhou, Prof. Yi Jun de l'Hospital General de la Zona de Guerra Oriental, Prof. Yu Xiaojun de l'Hospital del Primer Poble del Districte de Hangzhou Fuyang, Prof. Li Genzhi del Cinquè Hospital de Xiamen, Prof. Shen Yuguang del Primer Hospital del Poble de Zunyi , i el professor Yang Tao del Cinquè Hospital Central de Tianjin van discutir aquests continguts.

03

Tècnica de fixació interna de costelles mínimament invasiva

Moderador: Prof. Peng Zhang

El professor Jin Longyu del Tercer Hospital Xiangya de la Universitat Central del Sud va compartir "Anatomia i marques corporals de la paret toràcica": el professor Jin va revisar les estructures anatòmiques relacionades amb la cirurgia toràcica, inclosa l'anatomia de la paret toràcica, les marques corporals lineals (línia mediana anterior, esternó). línia, línia clavicular, línia paraesternal, etc.), marques corporals musculars (múscul pectoral major, múscul mastoide, múscul dors gran, etc.) i marques corporals òssies. ), marques corporals òssies (costelles, estern, vèrtebres toràciques, etc.), etc., i s'ha explicat la importància clínica de cada estructura anatòmica, així com les conseqüències provocades per la lesió, per tal de servir de referència per a la pràctica clínica.

El professor Fan Xinglong de l'Hospital Qilu de la Universitat de Shandong va compartir el tema de "Elecció d'accés per a la fixació de costelles de lumpectomia": Actualment, la toracoscòpia s'ha utilitzat àmpliament per a l'exploració i l'hemostàsia de la cavitat toràcica, que es visualitza millor, està menys danyada i més. avaluats amb precisió que els mètodes tradicionals. Per a fractures secundàries, així com pacients amb hemorràgia toràcica combinada i lesió pulmonar, la tumorectomia és més avantatjosa. La selecció de casos hauria de ser relativament fàcil de realitzar. La fixació sota tumorectomia és un repte i requereix un alt nivell de material de fixació. La tumorectomia és menys traumàtica per al cos i ajuda a reduir les complicacions postoperatòries.

El professor Zhang Dongsheng del Tercer Hospital de Shijiazhuang va compartir "Tècnica de fixació inversa toracoscòpica per a la fractura de costella intratoràcica": el professor Zhang va explicar el mètode d'operació de la fixació de fractures de costella de lumpectomia a través de vídeo i va demostrar l'efecte de fixació de la cirurgia toracoscòpica a través de casos típics. La majoria de les operacions reals es realitzen mitjançant tumorectomia d'un sol forat, que té els avantatges d'una petita incisió, un ampli camp de visió, evitant danys musculars i nerviosos i una major seguretat per danys a prop dels grans vasos sanguinis. No obstant això, té el risc de lesions de gran àrea a la pleura; es pot veure afectada la determinació de si l'extrem tallat està ben alineat durant la fixació; la fixació interna actual necessita més investigació i desenvolupament per millorar; hi ha un cert risc de dehiscència en alguns casos, que requereix una dissecció més precisa de les costelles i altres defectes.

El professor Xu Enwu, de l'Hospital General de la Zona de Guerra del Sud de l'Exèrcit d'Alliberament del Poble Xinès, va compartir "Teoria de la curació òssia i la discontinuïtat òssia (BHN) per a la fixació de fractures de costella": la discontinuïtat òssia implica el mecanisme bàsic de la cicatrització òssia i és digne de ser seriosa. estudi per cirurgians toràcics. L'osteonecrosi per fractura costal és la causa més important de dolor crònic. L'osteonecrosi augmentada i atròfica és més freqüent en la cirurgia toràcica. Es creu que una càrrega mecànica excessiva, una tensió excessiva i una mala adaptació a la mecànica contribueixen a la no unió òssia. Tant l'escassa tensió de la fixació interna com l'excés de rigidesa de la fixació poden provocar la no unió òssia. La cicatrització òssia i la teoria de la discontinuïtat òssia (BHN) per a la fixació de fractures costelles revela que hauríem de triar materials amb força, duresa i elasticitat moderades i una bona histocompatibilitat.

El Prof. Sui Gang del Tercer Hospital Provincial de Shandong va compartir "Sistema matricial en la reconstrucció del tumor de la paret toràcica": sovint es requereix la reconstrucció de la paret toràcica per a tumors malignes grans a la paret toràcica, com ara l'ús de teixit autòleg (talla de pell), pegat suau ( polietilè) i material dur (os, metall, material d'impressió en 3D) per a la reconstrucció de la paret toràcica després de l'excisió del cartílag de les costelles. La reconstrucció de la paret toràcica té certs requisits per als materials, que han de ser elàstics i de suport. El sistema de matriu té les característiques d'una bona biocompatibilitat, fàcil fixació, fàcil conformació, fàcil tall, etc. S'ha utilitzat per a la reconstrucció de moltes parts, com ara el tumor lateral de la paret toràcica, el tumor anterior de la paret toràcica, el tumor de la tija esternal i el tumor de l'arc costellant.

El professor Shi Xuejun de l'Hospital Popular del Districte de Tianjin Baodi, el professor Xu Hejun de l'Hospital Tòrax de Tianjin, el professor Wang Taoyuan del Centre Mèdic Especialitzat de la Policia Armada de Tianjin, el professor Shang Hongwei de l'Hospital 983 de la Força de Seguretat Conjunta de l'Exèrcit d'Alliberament del Poble Xinès, Prof. Huang Jingtao de l'Hospital de Tianjin Nankai, Prof. Zhang Yunsong de l'Hospital Xinès de Wuqing de la Universitat de Medicina Tradicional Xinesa de Tianjin, Prof. Yang Bingjun de l'Hospital Popular de Tianjin i Li Mingjiang de l'Hospital Central de Tianjin Prof. Yang Bingjun de l'Hospital Popular de Tianjin i Li Mingjiang del primer hospital central de Tianjin van discutir els continguts anteriors.

04

Nova tecnologia i nous progrés

Moderador: Prof. Han Xingpeng, Prof. Jiao Jianlong

El professor Jing Baoli de l'Hospital de la Societat Roja de Xi'an va compartir "L'aplicació de diversos mètodes de localització en la cirurgia de fractura costal mínimament invasiva": el professor Jing va presentar amb detall diversos mètodes de localització per trobar punts de fractura de costella, inclosa la localització preoperatòria per palpació, instrumentació ( per exemple, localització de TC 3D, localització d'ecografia) i localització intraoperatòria per ecografia després de l'anestèsia. Cada mètode de posicionament té els seus propis avantatges i desavantatges. Escollint el posicionament òptim de la incisió mínimament invasiva preoperatòria, la incisió es pot reduir eficaçment i els músculs, els vasos sanguinis i els nervis del pacient es poden protegir en la màxima mesura mitjançant un enfocament quirúrgic raonable, que pot reduir les complicacions quirúrgiques i afavorir la recuperació.

El professor Wang Zhi de l'Hospital de Tianjin va compartir l'"Informe de TC de fractura estructurada": l'informe de TC de fractura estructurada de l'Hospital de Tianjin es basa en una tecnologia d'escaneig estandarditzada, una estreta comunicació amb els metges, una estreta integració de les necessitats clíniques reals i l'ús de terminologia radiològica per aconseguir l'estandardització i l'estandardització. Els detalls de les imatges estan dividits, localitzats amb precisió i els tipus de fractures es descriuen de manera estandarditzada per produir un informe de diagnòstic i tractament estandarditzat que combina gràfics i text. Actualment, l'hospital treballa activament en la intel·ligència artificial per millorar l'eficiència i alliberar la força de treball.

El professor Zhou Zhiming de l'Hospital Central de la Facultat de Medicina de Shenyang va compartir la seva experiència sobre l'aplicació de l'ungla de l'arc en la fractura de la costella toràcica: l'ungla de l'arc és un material de memòria, que pot minimitzar el contacte amb la superfície òssia i mantenir el flux sanguini a l'os. superfície, i no és fàcil provocar una fractura secundària. La naturalesa de la contracció tèrmica ajuda a promoure la curació ràpida de fractures. És important triar la mida adequada a l'hora de seleccionar l'ungla i assegurar-se que s'ajusta després de la contracció. Les ungles de corbata estan indicades en molts escenaris en cirurgia toràcica. Per a fractures properes a l'articulació de la tija-cos de l'esternal, es poden utilitzar juntament amb plaques de titani.

El professor Pi-Cong You de l'Hospital de Tianjin va compartir "ERAS en forma de DRG": l'estat nutricional afecta l'equilibri metabòlic, i la teràpia nutricional i la rehabilitació accelerada es complementen i són essencials per al tractament quirúrgic, especialment per als pacients desnodrits amb pèrdua muscular important, i per als pacients amb intolerància nutricional o incapaços de menjar s'ha de donar de manera individualitzada La teràpia nutricional s'ha d'individualitzar per als pacients amb intolerància nutricional o incapacitat per menjar. La valoració preoperatòria, intraoperatòria i postoperatòria de l'estat físic del pacient i les mesures nutricionals actives ajudaran a afavorir la recuperació del pacient i escurçar l'estada hospitalària del pacient.

El professor Ren Wanlu de l'Hospital de Tianjin va compartir "Selecció òptima d'anestèsia per a la cirurgia de fractura costal mínimament invasiva": per a la cirurgia mínimament invasiva sota el concepte EARS, els anestesiòlegs haurien de prestar més atenció a la gestió perioperatòria. L'anestesiòleg ha d'avaluar el pla d'anestèsia, seleccionar el millor mètode d'anestèsia, garantir una anestèsia segura i eficaç, satisfer les necessitats de la cirurgia, fer còmode el pacient i proporcionar una bona analgèsia postoperatòria per permetre que el pacient es recuperi ràpidament. El bloc nerviós paravertebral és familiar per a tothom, el bloc serrat anterior té menys complicacions i també es pot utilitzar com a suplement anestèsic per al bloc nerviós paravertebral, i el bloc erector de la columna vertebral s'utilitza com a mètode anestèsic de primera línia a l'estranger, i aquests són també els principals mètodes de bloqueig nerviós per a la cirurgia de fractura costal mínimament invasiva al nostre hospital actualment.

El professor Ren Jie de l'Hospital Tianjin Jinan va compartir "Resultats clínics de la fixació interna incisional en pacients amb fractures múltiples de costelles": mitjançant un estudi controlat aleatori de 76 pacients, el professor Ren va trobar que, en comparació amb el tractament conservador, la fixació interna incisional pot reposicionar i arreglar eficaçment el lloc de fractura de múltiples fractures de costelles, i pot reduir el nombre d'analgèsics utilitzats, escurçar l'estada a la UCI i l'estada hospitalària i reduir el nivell de dolor amb més seguretat.

Prof. Liu Xufeng de l'Hospital Popular de Binhai New Area, Tianjin, Prof. Guo Xintao del Quart Hospital Central de Tianjin, Prof. Li Xuedong de l'Hospital Popular del Districte de Tianjin Jizhou, Prof. Zhang Xuejun de l'Hospital Popular del Districte de Tianjin Wuqing, Prof. Li Lin de L'Hospital TEDA de Tianjin, el Prof. Wang Yueming de l'Hospital de Tianjin Ninghe, el Prof. Pei Zhijie de l'Hospital de Tianjin Xiqing i el Prof. Huang Xin de l'Hospital del Districte de Tianjin Jinghai van discutir el contingut anterior.

Traduït amb www.DeepL.com/Translator (versió gratuïta)

anterior Tornar a notícies Següent